Jätä yhteydenottopyyntö

Uusia osaajia nopeasti ja joustavasti

Onko yritykselläsi tarvetta kehittyville ja motivoituneille tietoturva-alan ammattilaisille? TietoturvaPro voi olla ratkaisusi.

Rekrytointi ilman lisäkustannuksia

TietoturvaPro kestää kuusi kuukautta, ja valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä. Ohjelman päättyessä talossanne on valmiiksi perehdytetty ja sertifioitunut osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Nopea ja joustava rekrytointipalvelu

Rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Saranen Consultingin rekrytointiasiantuntijat kartoittavat kanssanne henkilöstötarpeenne ja ehdottavat tarpeisiinne sopivia, kehittyviä ammattilaisia.

Tarjoamme yrityksellesi nopean ja kustannustehokkaan rekrytointikanavan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Saranen Consulting on osa Barona Grouppia, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Lisätietoa Saranen Consultingin toiminnasta www.saranen.fi ja Barona Groupista www.barona.fi.

 

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Maaria Karlsson
Ohjelmajohtaja
050 365 9338

Jenny von Knorring
Projektipäällikkö
050 366 9801

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Villepekka Härmä, Konsultti, Verohallinto

"TietoturvaPro –ohjelman sisältö oli hyvin harkittu ja luennoitsijat erinomaisia. Ohjelmasta sain hyvät eväät tietoturva-alan laajan kokonaisuuden hallintaan ja sertifikaatti todentaa osaamiseni tason. Ohjelman työharjoittelujakso oli koulutussisältöä olennaisesti tukeva. Suosittelen lämpimästi tätä mahdollisuutta oman kompetenssin kehittämiseen ja työllistymismahdollisuuksien parantamiseen, se sopii oikein hyvin myös itseni kaltaiselle pitemmän uran IT-alalla tehneelle joka haluaa laajentaa osaamistaan tietoturvan parissa."

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Juha Lappi, puheenjohtaja, Tietoturva ry

”Tietoturvan merkitys on kasvanut yleisesti kansainvälistenkin uhkakuvien lisääntyessä. Tietoturvaosaajia tarvitaan lisää niin tietoturva- kuin muidenkin alojen yrityksiin tietoturvatehtäviin teknisiin ja hallinnollisiin rooleihin.”