Uusia tietoturva-asiantuntijoita

Oletko tuore kyky IT-alalla ja haaveilet tulevaisuudesta tietoturva-asiantuntijana? TietoturvaPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat täsmäkoulutusta sekä arvokasta työkokemusta, mikä avaa sinulle portin tälle mielenkiintoiselle tulevaisuuden alalle.

Rooleja tarjolla monipuolisesti

Tuleva työpaikkasi voi löytyä tietoturvaan erikoistuneesta yrityksestä tai jollain muulla toimialalla operoivan yrityksen IT-yksiköstä. Osaajia etsitään monipuolisesti erilaisiin teknisiin ja hallinnollisiin rooleihin.

Tämän ohjelman kautta haetaan henkilöitä mm. seuraavanlaisiin rooleihin: Tietoturva-asiantuntija, IAM/IDM, ratkaisuarkkitehti, järjestelmäasiantuntija, ohjelmistotestaaja, Service Desk sekä erilaisiin projektipäällikön, konsultin sekä teknisen myynnin rooleihin.

Sinustako tietoturva-asiantuntija?

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tietoturva-alalta. Soveltuvan taustan ohjelmaan voi tarjota esimerkiksi kokemus tietoliikenteestä, tietohallinnosta, ohjelmistotestauksesta, sovelluskehityksestä tai muista IT-alan asiantuntijatehtävistä. Osaamisesi voi perustua myös vahvaan harrastuneisuuteen tai opintoihin (esim. insinööri, IT-tradenomi, datanomi). TietoturvaPro soveltuu myös kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen.

Lue lisää: Koulutus | Sertifikaatti | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Maaria Karlsson
Ohjelmajohtaja
050 365 9338

Jenny von Knorring
Projektipäällikkö
050 366 9801

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Villepekka Härmä, Konsultti, Verohallinto

"TietoturvaPro –ohjelman sisältö oli hyvin harkittu ja luennoitsijat erinomaisia. Ohjelmasta sain hyvät eväät tietoturva-alan laajan kokonaisuuden hallintaan ja sertifikaatti todentaa osaamiseni tason. Ohjelman työharjoittelujakso oli koulutussisältöä olennaisesti tukeva. Suosittelen lämpimästi tätä mahdollisuutta oman kompetenssin kehittämiseen ja työllistymismahdollisuuksien parantamiseen, se sopii oikein hyvin myös itseni kaltaiselle pitemmän uran IT-alalla tehneelle joka haluaa laajentaa osaamistaan tietoturvan parissa."

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Juha Lappi, puheenjohtaja, Tietoturva ry

”Tietoturvan merkitys on kasvanut yleisesti kansainvälistenkin uhkakuvien lisääntyessä. Tietoturvaosaajia tarvitaan lisää niin tietoturva- kuin muidenkin alojen yrityksiin tietoturvatehtäviin teknisiin ja hallinnollisiin rooleihin.”