Tulevaisuuden tietoturvakonsultteja

Oletko IT-alan ammattilainen ja haluat uuden suunnan urallesi tietoturvan parissa? TietoturvaPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat täsmäkoulutusta, jonka avulla kohdistat osaamisesi tietoturvan asiantuntijatehtäviin.

Rooleja tarjolla monipuolisesti

Osaajia etsitään monipuolisesti erilaisiin teknisiin ja hallinnollisiin rooleihin. Roolisi voi esimerkiksi olla tietoturva-asiantuntija tai konsultti, tekninen myyjä, projektipäällikkö, IAM/IDM spesialisti tai ratkaisuarkkitehti. Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on vakituinen työsopimus.

Sinustako tietoturva-asiantuntija?

Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. DI, insinööri tai muu IT-alan tutkinto mm. tietotekniikasta tai tietojenkäsittelytieteestä). TietoturvaPro soveltuu kokeneelle ammattilaiselle tai vastavalmistuneelle, jotka haluavat laajentaa osaamistaan tai löytää uuden polun uralleen. Soveltuvan taustan ohjelmaan voi tarjota esimerkiksi kokemus tietoliikenteestä, tietohallinnosta, ohjelmistotestauksesta, sovelluskehityksestä tai muista IT-alan asiantuntijatehtävistä.

Lue lisää: Koulutus | Sertifikaatti | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Maaria Karlsson
Ohjelmajohtaja
050 365 9338

Jenny von Knorring
Projektipäällikkö
050 366 9801

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Villepekka Härmä, Konsultti, Verohallinto

"TietoturvaPro –ohjelman sisältö oli hyvin harkittu ja luennoitsijat erinomaisia. Ohjelmasta sain hyvät eväät tietoturva-alan laajan kokonaisuuden hallintaan ja sertifikaatti todentaa osaamiseni tason. Ohjelman työharjoittelujakso oli koulutussisältöä olennaisesti tukeva. Suosittelen lämpimästi tätä mahdollisuutta oman kompetenssin kehittämiseen ja työllistymismahdollisuuksien parantamiseen, se sopii oikein hyvin myös itseni kaltaiselle pitemmän uran IT-alalla tehneelle joka haluaa laajentaa osaamistaan tietoturvan parissa."

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Juha Lappi, puheenjohtaja, Tietoturva ry

”Tietoturvan merkitys on kasvanut yleisesti kansainvälistenkin uhkakuvien lisääntyessä. Tietoturvaosaajia tarvitaan lisää niin tietoturva- kuin muidenkin alojen yrityksiin tietoturvatehtäviin teknisiin ja hallinnollisiin rooleihin.”