Hakuohjeet

Ohjelman hakuaika on päättynyt.

TietoturvaPro -ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti, sillä haastattelut ja valinnat ovat jo käynnistyneet. TietoturvaPro -ohjelmaan valitaan ne henkilöt, joille löydämme sopivat yhteistyöyritykset.

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-toimisto.fi/koulutushaku (koulutusnumero 653611) tai omassa TE-toimistossasi.
2. Täytä tietosi myös rekrytointijärjestelmäämme Hae nyt! -linkin kautta.

Oletko jo rekisteröitynyt rekrytointijärjestelmäämme? Kirjaudu sisään ja voit päivittää aiemmin jättämääsi hakemusta tai hakea uuteen tehtävään.

Kenelle TietoturvaPro on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tietoturva-alalta. Soveltuvan taustan ohjelmaan voi tarjota esimerkiksi kokemus tietoliikenteestä, tietohallinnosta tai muista IT-alan asiantuntijatehtävistä. Osaamisesi voi perustua myös vahvaan harrastuneisuuteen tai opintoihin (esim. insinööri, IT-tradenomi, datanomi, DI tai KTM). TietoturvaPro soveltuu myös kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen.

Kun olet jättänyt hakemuksesi, kutsumme asiakasyritystemme tarpeita vastaavat henkilöt Saranen Consultingille jatkohaastatteluihin. Pyrimme aina etsimään taustaasi ja osaamistasi vastaavan yrityksen sekä työtehtävän. Kun sopiva yrityspaikka on löytynyt, solmitaan kanssasi kuuden kuukauden mittainen koulutussopimus. Ohjelman tavoitteena on, että koulutussopimussuhde johtaa vakituiseen työsopimukseen yhteistyöyrityksessä.

Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen.

Ohjelmaan kuuluu viikon mittainen lomajakso.

 

Kuka järjestää TietoturvaPro -ohjelman?

Saranen Consulting on osa Barona-konsernia.

www.saranen.fi | www.barona.fi

 

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Maaria Karlsson
Ohjelmajohtaja
050 365 9338

Jenny von Knorring
Projektipäällikkö
050 366 9801

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Villepekka Härmä, Konsultti, Verohallinto

"TietoturvaPro –ohjelman sisältö oli hyvin harkittu ja luennoitsijat erinomaisia. Ohjelmasta sain hyvät eväät tietoturva-alan laajan kokonaisuuden hallintaan ja sertifikaatti todentaa osaamiseni tason. Ohjelman työharjoittelujakso oli koulutussisältöä olennaisesti tukeva. Suosittelen lämpimästi tätä mahdollisuutta oman kompetenssin kehittämiseen ja työllistymismahdollisuuksien parantamiseen, se sopii oikein hyvin myös itseni kaltaiselle pitemmän uran IT-alalla tehneelle joka haluaa laajentaa osaamistaan tietoturvan parissa."

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Juha Lappi, puheenjohtaja, Tietoturva ry

”Tietoturvan merkitys on kasvanut yleisesti kansainvälistenkin uhkakuvien lisääntyessä. Tietoturvaosaajia tarvitaan lisää niin tietoturva- kuin muidenkin alojen yrityksiin tietoturvatehtäviin teknisiin ja hallinnollisiin rooleihin.”